MCDONALD'S DEN BOSCH PALEISKWARTIER

Recentebeoordeling


2 sterren uit 292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Den Bosch Paleiskwartier. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 21:16 Bestelling klopte niet. Opnieuw moeten bestellen en alsnog bezorgkosten opnieuw moeten betalen plus een nieuwe bestelling. Kregen wel 1 ijsje die ze waren vergeten gratis.
21 jun 2024 om 19:04 Eten was koud personeel was onvriendelijk toen ik belde
18 jun 2024 om 20:08 Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Geen kaas op de cheeseburger… slappe friet…. Complete bestelling koud…
13 jun 2024 om 14:50 Eten kwam heel laat, was deels koud en er ontbraken drie producten. Naar het filiaal gebeld dat we eten miste… zegt ze doodleuk: kom maar ophalen.. nee ik betaal bezorgkosten, geen ophaalkosten. Niks meer gekregen. Nooit meer.
9 jun 2024 om 18:55 Prijs is wel extreem hoger t.o.v. ophalen
5 jun 2024 om 20:19 Hamburger e milkshake buono ma le patatine pessime, fredde
2 jun 2024 om 21:35 Eten was niet warm, bezorging duurde te lang en de bezorgtijd werd telkens veranderd (later). Ik zal hier niet nog een keer bestellen.
2 jun 2024 om 17:19 Nooit ontvangen
30 mei 2024 om 20:40 Man man wat een teleurstelling zeg. Besteld via thuisbezorgd, order is niet afgeleverden de tracker blijft hangen. Thuisbezorgd is niet telefonisch bereikbaar en verwijzen door naar filiaal waar ze vervolgens doen alsof het verwerkt is. Nooit meer..
27 mei 2024 om 13:45 hadden om half 6 besteld via thuisbezorgd. zouden om 6 uur komen. toen werdt dat 7 uur. toen werdt het half 8. en toen half 9. zijn er zelf na toe gereden en hebben het zelf maar opgehaald. belagelijk gewoon.
26 mei 2024 om 22:20 Na 3,5 uur wachten zelf contact opgenomen met Thuisbezorgd want de Mac was inmiddels al dicht. Nooit m’n bestelling ontvangen. Oplichters.
25 mei 2024 om 20:47 Bestelling is bezorgd op de gekozen tijd. De friet was nat en koud. De rest was vooral koud en gelukkig niet nat.